Reviews


5 stars after 78 reviews
La Milano Noordkade 104 0512-549890
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Gewoon zo doorgaan 11/26/2022
La Milano Noordkade 104 0512-549890
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/23/2022
La Milano Noordkade 104 0512-549890
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 10/22/2022
La Milano Noordkade 104 0512-549890
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hadden 3 verschillende gerechten die goed waren, zoals altijd. Alleen de bijgeleverde knoflooksaus was deze keer erg waterig. 10/14/2022
La Milano Noordkade 104 0512-549890
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/2/2022
La Milano Noordkade 104 0512-549890
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten. 9/28/2022
La Milano Noordkade 104 0512-549890
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals bij elke bestelling, was het eten dit keer ook weer onovertreffelijk. Bestelling was trouwens mooi op tijd. 9/10/2022
La Milano Noordkade 104 0512-549890
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was niet zoals ik gewend was. De salade leek wel oud te ziin. Jammer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/28/2022
La Milano Noordkade 104 0512-549890
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/15/2022
La Milano Noordkade 104 0512-549890
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede lekkere pizza 8/3/2022
La Milano Noordkade 104 0512-549890
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
de bestelling liet lang op zich wachten 1 uur 35, echter de rest was een dikke prima 8/1/2022
La Milano Noordkade 104 0512-549890
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/24/2022
La Milano Noordkade 104 0512-549890
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een voor mij nieuwe pizza uitgeprobeerd, was nog lekkerder dan ik had gedacht. Bezorger uiterst vriendelijk en mooi op tijd. De website en het bestelproces is heel eenvoudig. 7/23/2022
La Milano Noordkade 104 0512-549890
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer lekker. 7/5/2022
La Milano Noordkade 104 0512-549890
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Saus bakjes helaas kapot en een bestelling boven op de pizza die nu aan de binnenkant van deksel zat 6/30/2022
La Milano Noordkade 104 0512-549890
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging qua tijd zoals besteld, helemaal goed! Kwaliteit van de maaltijd, smaakvol -> helemaal dikke prima! Website = heel overzichtelijk, niet lastig zoeken dus makkelijk kiezen. Een klein gevraagd extraatje wordt gehonoreerd, onze dank daarvoor! La Milano, voor ons, al jaren een kwalitatief goed en vertrouwd adres. Oant letter!! :-) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/29/2022
La Milano Noordkade 104 0512-549890
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/19/2022
La Milano Noordkade 104 0512-549890
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza en precies op tijd bezorgd!! Wij bestellen hier altijd. Altijd goed!! 5/5/2022
La Milano 5 stars after 78 reviews
La Milano